• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

#Over

NNGD Travel Language Academy

#nietnadenkengewoondoen is een hechte reis community met reisliefhebbers die houden van doen! We motiveren elkaar tot het bot om het allerbeste uit onszelf te halen. Reizen brengt mensen dichter bij elkaar. Durf die stap te zetten om de wereld te ontdekken, durf te dromen en te ondernemen.” Met onze reizen helpen wij mensen om hun welbekende bucketlist één voor één af te vinken. Van duiken, skydiven, ziplinen, zwemmen met walvishaaien, tot aan het uitproberen van alle heerlijke buitenlandse keukens!

Maar een nieuwe taal leren moet ook op je bucketlist staan! Reizen geeft je energie, het verruimt je geest en je leert jezelf enorm goed kennen. Je stapt uit je comfortzone en heet nieuwe mensen en culturen welkom. Ervaar de vriendelijkheid van mensen over de hele wereld doordat je de taal spreekt!

Wij hebben een leuke en interessante cursus ontwikkeld dat écht gericht is op reizen en wordt uitgevoerd ons team van professionele docenten Spaans, Frans en Arabisch. Met onze Travel Spanish, Travel French en Travel Arabic cursussen leer je het essentiële van een taal om je reis naar een Spaans, Frans of een Arabischtalig land nog leuker te maken en wat je dus ook echt zult toepassen.

Hoe cool zou het zijn als je in het Spaans kunt zeggen dat je je cappuccino mee wilt nemen of aan de ober kunt vragen tot hoe laat het restaurant open is? Op reis kom je in allerlei verschillende situaties terecht waarbij je een gesprek kunt voeren met een local. Bijvoorbeeld wanneer je iemand op straat in Parijs aanspreekt om de weg te vragen of over de drukte in de stad met de taxichauffeur die je naar je hotel brengt. Daarom zeggen wij bij een nieuwe taal leren? #nietnadenkengewoondoen!

#NNGD

Blijf op de hoogte van onze
nieuwste travel updates via
onze socials

© 2022 Mohsin op wereldreis - Powered by Maatos